KANGEN

Nggak tahu kenapa…

Beberapa kali mengedit tulisan di Blog ini dan mengelola Face Book (FB) grup alumni SMA Negeri Pamanukan, aku mendadak KANGEN banget kepada guru-guruku dulu.

Paling tidak.. Guru-guru di tahun 84-87: Pak Yayat (Guru Matematika), Pak Budi (Guru Fisika), Pak Kus (Guru Kimia), de-el-el…

Bagaimana dengan Anda … ???

Iklan

13 Responses to KANGEN

  1. wulan ratnasari berkata:

    kangen ih..
    hoyong sakola deui.

  2. Erna Fitriawati berkata:

    Muhun, sami abdi ge KANGEN ka guru guru nu ngawulang abdi, khususna nu di tahun 1994. Hapunten ka guru guru sadayana da rumaos rada “bageur” sok mabal wae..hehe…

  3. ines berkata:

    iya ya pak kus guru kimia masih najar ga ya?pak tedyyyyyyyyyyyy aku temen nya titi satu kelas lohgimana kabar nya dah punya anak berapa?

  4. cecep berkata:

    anu kararangan di antos di sakola biasana 3 sawal sok aya nungarempel hatur nuhun, ayeuna tara mabal meureun he.. hee. he !

  5. wa budi berkata:

    saha nya lur?uwa ge alumni 87,upami pak budiman(guru fisika).uwa kantos pendak kapungkurmah janten pengawas bid.Studi Matematika.upama pak yayat ayeuna teh KepSek SMAN 1 Pusakanegara (NEPUS).malahan rerencangan uwa oge ngawulang didinya nyaeta Cece sutisna alona pa hardi gr.bhs Indonesia tea geuning.Upama Pa Kusnama rupina masih ngawulang di NEPAM etateh rayi uwa,da putra pun bibi.hatur nuhun atuh ti uwa kanggo ka sadayana.

  6. Edi Asditiana berkata:

    wa budi iraha maneh balik ka lemburna, percuma bae mun rek ngajak reuni tapi teu balik ka lembur

  7. wawan hermawan berkata:

    uing kangen hayang sma deui./lmun waktu tiasa muter balik

  8. ela nurlaela berkata:

    pak do2,p heris, p ngkus, aku kangen nih, lamun tiasa mah abi hoyong ngawulang di smanpan bisa ga yya????

  9. Eva anugrah berkata:

    Asa waas yeuh liat nepham teh. Kangen tmn2 n guru2nya jg

  10. Dedi Sugiarto berkata:

    Di kuriling kamana-mana angkatan ips 84 sesah dugi kaliang cocopet hese…. na kamarana… dulur…dulur.. manawi aya laratanana.. pribados sono.. palay patepang nineng.. paamprok jongok.. cing pang bejakeun kasakabeh kadang dulur.. urang ngariung kitu.. wios saalit oge.

  11. SURATNO berkata:

    Salam kangen ka semuahnya guru2 dan teman2 seangkatan 87 “suratno” urang Bedeng pskratu, skg di Malang jatim 03417785155.

  12. ENDAKUSWENDA berkata:

    Kepada segenap alumni angkatan 1983, terutama IPA 2 tolong imformasinya kapoan kita reunian ?

  13. ENDAKUSWENDA berkata:

    Cing mun aya nu masih emut ka abdi Enda Kuswenda IPA 2 Angkatan 1983 kontak abdi di 089635805686

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: