Berita ALUMNI

Selamat Datang para alumni SMA Negeri Pamanukan dan Selamat Bergabung!

Silahkan isi form ALUMNI ini, mohon tuliskan Nama, Tahun Angkatan dan hal lain yang perlu, agar yang lain bisa saling berkomunikasi dengan kawan-kawan lain.

Terima kasih …

107 Balasan ke Berita ALUMNI

  1. Iwan Bell mengatakan:

    ngiring bingah

  2. Sulaeman,S.Sos mengatakan:

    Yth. Admin

    Saya alumni sman pmk angkatan 1991, Saya sedang mencari kontak dengan alumni seangkata, mohon apabila ada alumni 91 yang berkunjung ke Blog ini khususnya Jurusan IPA, dapat memberi informasi.
    Hatus nuhun

    • sma negeri pamanukan mengatakan:

      Hallo Kang Sulaeman, S.Sos, semoga kesuksesan selalu menyertai kita semua.
      O ya, saya pribadi sih ga ada yang kenal angkatan 91, karena saya angkatan 87.
      Hallo everybody …… Ada yang angkatan 91? Kang Sulaeman invites you!!!
      Thank & See you kang Sulaeman.

  3. andri nugraha mengatakan:

    aduh… mani sumringah euy…
    jadi kangen ka SMA Nepham… abdi angkatan 1993….
    kapan yeach bisa kumpul2 lagi? btw klo da acara kabarin yeach… makasih informasinya..

  4. si Sulle mengatakan:

    Kanggo ka sadayana, Hayu atuh urang jalin deui komunikasi Q-ta, Supados tambih rame ieu blog teh.

  5. ai maelani mengatakan:

    saya alumni NEVAM angkatan 2006,,
    kalo da reuni akbar kasih tau ya..^,^
    btw,kayanya blog’nya kurang promo dc:(
    kan sayang alumni2 nevam yg lain pada ga tau jd susah nyari infonya ttg nevam…^.^

    • sma negeri pamanukan mengatakan:

      Iya neh, bantu dong buat promo ke temen-temen and semua orang yang punya almamater SMAN 1 Pamanukan.
      Okey Teh Ai…???

  6. cecep rachmat mengatakan:

    aya maju terus nepam, kita pasti bissaaaaa…..aaaaaa!

  7. yadi sujadi mengatakan:

    k lo bisa u/ para alumni fotonya di pasang kita pada tahu ok!

  8. Eka windasari mengatakan:

    hallo…smua teman dari sman 1 pamanukan saya angkatan 2005/2006.gimana kabar smuanya.skrang saya msh kul di akbid bup.bwat tman2smua ksh kbr donk.kgn nih kpn reunian?

  9. Sualeman,S.Sos mengatakan:

    Buat kang admin, Mau saran aja ya: bagimana kalau di buatkan satu “page” lagi yang berisi data keluarga besar sman pmk yang mengunjungi page tsb. Jadi yang membuka halaman tsb bisa langsung mengisikan identitasnya di form komentar. Tks

    • sma negeri pamanukan mengatakan:

      Terima kasih kang Sulaeman, S.Sos atas usulannya. Ini sebuah kepedulian yang sangat luar biasa.
      O ya, sebenarnya kalau dicermati keinginan kita sih, asalkan Page “ALUMNI” dengan baik, insya Allah sama, yaitu isi data kita masing-masing sesuai dengan angkatannya. Bukan mengisi dengan komentar, hehehe.
      Tapi, ya udah engga apa-apa, nanti kita edit aja.
      Okay, everybody ……
      Ayo dong Isi Page ALUMNI dengan data kita !!! Thank you so much …

  10. Sulaeman mengatakan:

    Buat kang admin, terima kasih tanggapannya.
    Karena Page ALUMNI sudah terlanjur memuat berbagai komentar alumni, maka biarkan saja page ALUMNI tsb sebagai tempat saling berkomunikasi . Khusus untuk data alumni sebaiknya dibuatkan lagi satu Page khusus seperti saran saya terdahulu ,Jangan lupa kalau sudah dibuat page tsb, kang admin harus isi duluan, Sorry nih agak maksa hehe..Tks.

  11. eka windasari mengatakan:

    ass…met malem nhevam….duh cape banget nich,coz ru slsay ngrjain tugas kul.cha sh pgn cpat2bsa reunian tp kumaha atuh teu acan aya liburna,nembe minggu kamari UTS jeung teu aya libur aya libur panjang cuma 6 bulan se X.o’y klian sh kpan lbur,gmana kalau hbs UAS j yuk,,,,reuniannya!

  12. Oyok Yudiyanto mengatakan:

    Assalamualaikum
    Ka sadayana.
    Abdi angkatan 1987-1990
    Buat kang admin, gimana kalau ditambahkan untuk foto-foto frofil. biar kita saling melihat dan mengenal.
    Saya akan dukung blog ini.

    • Muhtar Budi angk 1990 mengatakan:

      Haloo yok gak nyangka yah sma kita yang dulu kini sudah oke.
      Saya bangga…
      Untuk pak Cecep, klo bisa data alumni tiap angkatan dilengkapi pak. Nuhun Pisan
      Ngiring bingah

    • Bambang Agus SM mengatakan:

      assalamualaikum…………………..
      kang admin, satuju tah saran ti OYOK, supados tiasa ningal sa-angkatan atanapi akang-akang nu tos ti payun, abdi ngadukung pisan, margi tos lami pisan teu tepang, panginten belasan taun……………tos aya robih…..
      salam kanggo sadayana utamina alumni ’90.

  13. Sulaeman mengatakan:

    Halo kang Oyok,….anda kang Oyok yang tinggal di Pamanukan bukan? dulu kelas Fisika ?

  14. Oyok Yudiyanto mengatakan:

    untuk sulaeman, ya saya dulu kelas fisika, sekarang saya kerja dan tinggal di bandung, mungkin kalau mau lihat profil saya coba dilihat di Facebook saya.

  15. Dodo Sabili mengatakan:

    kumaha kabarna kasep,bageur, sim kuring ngawitan ngawulang di Nepam ti tahun 1991 dugi ka ayeuna manawi hidep aremut keneh ka guru fisika/matematika nubageur tea …….

    • sma negeri pamanukan mengatakan:

      Alhamdulillah, akhirnya PAK DODO datang juga.
      Pak, saya sih secara langsung ga pernah ketemu dengan Bapak,
      karena sudah keluar tahun 1987. Tapi, denger juga nama Bapak.
      Selamt bergabung ya Pak, terima kasih, kami medendapatkan kehormatan
      Bapak bergabung di blog ini.
      Ditunggu juga tulisannya Pak. Salam hormat untuk Bapak Kepala Sekolah, Guru
      dan Karyawan semuanya.

      ZAINUDIN IDRIS
      http://zayweb.com/
      http://zaynet.wordpress.com/

      • si gambreng tea mengatakan:

        Kang Idris mani hilap ka badi sami2 angktn 87, tuh tingali nu sok joged di Ortung miss Nina kenalkan kang ?

    • Erna Fitriawati mengatakan:

      Pa Dodo iyeu nu geulis moal di taros hehe… Abdi angkatan 1994 jurusan Bio-1. Moal hilap pisan ka Pa Dodo mah ateuh..Salam baktos kanggo guru guru sadayana..

  16. Cecep Rachmat mengatakan:

    dimarana ayeuna hidepteh ! neng, nyai, nok sareng kang, otong emut keneh teu ka pribados nu ganeteng tea he…, abdi di Nepam ngawulang Ekonomi/Akuntansi/ TIK, upami aya di bandung ameng atuh ka rorompok, margi upami libur abdi aya di bandung, Pengkeren STIE YPKP, Jl. Bekamin. upami tiasa foto alumnina di pejengkeun supados apal, nuhun

    • sma negeri pamanukan mengatakan:

      Alhamdulillah, akhirnya Bapak CECEP RAHMAT datang juga…
      Salam hormat dari kami semua para alumni Pak Cecep.
      Semoga senantiasa dalam kebaikan dan keberkahan.
      Salam hormat untuk semua keluarga besar SMANSA/NEPHAM
      yang sedang aktif.

  17. Oyok Yudiyanto mengatakan:

    Kumaha damang pak Cecep, panginten masih apal ka abdi, kaleresan abdi can masang photo, teu apal masang photona, punten kang zaenudin pang wartoskeun kumaha carana abdi masang photo. Pak Cecep upamai pak Dicky ayeuna dimana ? sareng ibu Sholandia oge aya dimana? upami pak Dedi mah da janten urang pamanukan. Upami teu aya halangan insya allah abdi bade nganjang ka jl bekamin, kaleresan da abdimah caket.

  18. Cecep Rachmat mengatakan:

    Alhamdulillah, apal, pak Dicky Tos janten Kepsek di SMAN 1 Blanakan, bu Soonlandia di SMAN .. di Cimahi, Bandung. sok di antos ku abdi di bandung, libur semester abdi aya di bandung insya Alloh. koling2 heula we..

  19. Sualeman mengatakan:

    Kanggo kang Oyok…Upami bade masang Photo sae namah daftar wae heula ka http://www.gravatar.com. Sateuacana siapkeun heula potret kang oyok.

    Upami tos daftar ka gravatar, tiap kang Oyok ngintunkeun komentar di blog mana wae pasti poto kang oyok bakal tampil.( Asal alamat emailna sami sareng nu didaftarkeun di Gravatar ).

  20. Oyok Yudiyanto mengatakan:

    hatur nuhun kanggo sulaeman. ku abdi bade dicobi.

  21. Iwan Bell mengatakan:

    waaah aya kang Dodo….pak sono yeuh!! iraha atuh kadieu?

  22. Dodo Sabili mengatakan:

    ka Cep Iwan Bell, sareng Cep Encup nu aya di nagri Sakura Upami uih Ka Indonesia, Bapak nitip Oshin Sareng karedox Jepang………

  23. Iwan Bell mengatakan:

    kang Dodo…geus teu betah yeuh di Japan…cape ngumbara. hayang balik…..tapi duwit teu ngumpul2. kumaha atuh..hese pisan dicekel buntut-na. perkawis karedok mah..nanti dibawain karedok leunca!! salam ka Pa Yadi

  24. encup supriatna mengatakan:

    pa dodo ari oshin itu apaan sih?kalau karedok oshiin ada,biar tambah asin tambah aja oshiinnya,,,he …he..he…
    iya insyaAllah di belakang sma ada warung karedok urang makan bareng bareng……biar rame…

  25. Iwan Bell mengatakan:

    kang encup, abdi kerja translater di perusahaan kerjasama Jepang Indonesia. tapi rerencangan mah, banyak pisan di shizuoka

    • Cecep Rachmat mengatakan:

      kangge kang iwan sareng encup iraha kalembur tong hilap mampir ka nepam sareng candak tah oleh2 jepang teh nu ara2neh he… hee…he !

      • encup supriatna mengatakan:

        ass.buat pak cecep rachmat,seneng banget di undang mampir ke nepam….
        insyaAllah kalau ke pulang ke kampung pasti mampir,oleh oleh….pasti dipangnyandakeun lah…he…he… upamni bapak teh hoyong naon atuh nu aneh teh?….da sim kuring oge teu terang oleh oleh yang tidak aneh di sini mah,sadayana da ara2neh….
        ari putra teh udah berapa bapak?pun ibu sehat?salam buat ibu,…oya salam jugabuat guru guru semuanya….

    • encup supriatna mengatakan:

      perusahaan apa tuh?….

  26. Hamid mengatakan:

    Assallamu’alaikum Wr.Wb ! Hallo saya Hamid alumni SMAN 1 Pamanukan tahun 1983 sekarang bekerja di Perum Perhutani Unit I Jawa Tengah masih tinggal di Komp. Taman Pagelaran Blok G 13 No. 10 Ciomas Bogor Tlp 02518635457 Hp 08159961841 salam buat semua mohon daftarkan ke alumni, trim’s

  27. iis.al-istifaiyah mengatakan:

    assalamualaikum…seneng juga nepam akhirnya go dunia maya tapi alumninya banyak yang belum tahu ni…oia alumnus 2003 kemana ya…kangen euy..

    • Mabrury mengatakan:

      assalamualaikum……,salam sukses buat alumnus nepham serta para guru-guru,baik Bp.guru maupun Ibu guru.punten aya alumnus nepham 2003 yeuh?
      ucing-gering2 nepham th.’03 kamararana?

  28. M Budi mengatakan:

    Ngiring bingah SMAN Pamanukan ngagaduhan situs. Mugi sing ngajantenken pagehna silaturahmi. Salam hormat sareng baktos abdi ka Dewan Guru sadayana.
    Sukses!! Semangat !!!

  29. Edi Asditiana, SE mengatakan:

    Sya sbgai Alumni SMA Negri Pamanukan Thn 1987, ingin sekali ikut Reuni, Kepada temen-2 kalau bikin acara reuni tolong kabari, M. kasih.

    • sma negeri pamanukan mengatakan:

      Selamat bergabung kang EDI ASDITIANA, SE.
      Lulusan 1987? berarti angkatan saya pisan atuh… saya ZA’I kelas A1 (Fisika) teman akrabnya SUWITRO. Masih inget kang?
      Mangga kita jalin silaturrahmi nya?

      ZAINUDN IDRIS
      http://zaynet.wordpress.com
      http://zayweb.com

      • Edi Asditiana, SE mengatakan:

        Nya kenal atuh Suwitro rencangna si BUDIYANTO urang Compreng tea kan ???? Punteun pami aya reuni ajak-ajak atuh, Abdi ayeuna masih dines di Palembang ti tahun 1990, Insya Allah sareung nyuhunkeun Pi Do’ana pami teu aya halangan kin Oktober 2009 ngalih ka Bandung. Nuhun sateuacana.

  30. Edi Asditiana, SE mengatakan:

    Yah kenal sareung ingatlah sama Suwitro urang Suka Seneng rencangna Si BUDIYANTO kan ? mangga urang jalin silaturahmi, abdi ayeuna nuju dines di Palembang, kin pami teu aya halangan bulan Oktober 2009 ieu rencanana ngalih ka Bandung. Pasihan teurang pami aya reuni atuh.

  31. bowo lestoro S.Pd. mengatakan:

    salam buat teman teman angkatan 1987-1990

  32. Apendi mengatakan:

    Asslmalaikum,keren pisn sma tercnta gaduh sts ieu,abdi apendi fisika 94 ,slm kggo pa harisman kmh ngalintuhan teu?gdh putra sbrha?ka pa dodo tos gdh sbrha?bilih aya reuni hoyong diwartosan..kangeun pisan ka guru2,jg ka rerencngan sdyna

  33. linda mengatakan:

    Angkatan 2006 kapan mau reuni? kalau mau reuni jangan hari** biasa yach kalau bisa pas libur lebaran soalnya sebagian besar khan libur jadi pasti pulang kampuang ke pamanukan jadi bisa hadir semua nich.
    untuk sma nepham bisa nggak dibuatin data** siswa yang sekolah di nevham, karena untuk teman** yang ingin tau alamat teman lama susah banget.kalau ada datanya bisa langsung datang kerumahnya.
    Gimana bisa dipertimbangkan nggak nich usulannya?

    • sma negeri pamanukan mengatakan:

      Mba Linda, sementara ini sih baru ini yang kita bisa buat.
      Silahkan lihat di Tab “DATA ALUMNI”, kali-kali aja ada temen seangkatan/sekelas yang muncul.
      Cara lainnya, gabung di FaceBook cari grup SMA Negeri Pamanukan, Subang.
      Ngga tahu nih kalo nanti pihak sekolah membuat blog atau website yang ada database alumninya.
      Kita doakan aja ya….

  34. Dedy Gunawan mengatakan:

    Ngiring bingah bae ieu mah. Gening, alumni sma negeri 1 pamanukan teh tos jareneng. Tos jadi “JELEMA”. Kanggo OYOK YUDIANTO sareng IWAN BELL masih keneh emut keneh ka Bapak guru BP SMA Negeri 1 Pamanukan. Leres saangkatan pak Dicky Indrayana. Oge, kanggo ADE DIDIK IRAWAN, urang batang, kumaha kabarna. Teu hilap kanggo Sulaeman, Admin ieu blog. Sae pisan kreatifitasna. Hatur nuhun pisan. Sakali deui, hayu urang majukan SMA Negeri 1 Pamanukan. Salam Kasadayana.
    dedy1804@yahoo.com
    dedy1804@gmail.com
    FB: Dedy gunawan

    • sma negeri pamanukan mengatakan:

      Punten ngiring naros, ari Pak DEDY GUNAWAN teh Guru di SMAN 1 Pamanukan sanes?
      Upami leres, salam hormat ti alumni sadayana.
      Mugi ditambihan kamuliaan sareng barokahna, amin.

  35. cecep rachmat mengatakan:

    muhun pak dedy teh guru bp sman 1 pamanukan, saangkatan sareng pak dicky

  36. Oyok Yudiyanto mengatakan:

    Kanggo Pak DEDY, Alhamdulillah abdi sareng pun bojo masih emut sanajan tos hampir 20 warsih abdi teu nincak deui sma pamanukan.

    Kumaha Pak Dedy kabarna?
    Salam baktos ti sim kuring sareng pun bojo,
    Salam ka guru-guru sma pamanukan.

  37. Sulaeman mengatakan:

    “Teu hilap kanggo Sulaeman, Admin ieu blog”.

    Kanggo Pa Dedy Gunawan…,abdi sanes admin ieu blog. Admin Blog http://www.smanpmk.wordpress.com mah Kang ZAINUDIN IDRIS, Hatur nuhun kana perhatosana.

    Salam
    Sulaeman
    admin http://www.vnetmaster.com
    http://www.sisulley.co.cc

  38. ines mengatakan:

    pak yadi sujadi apa kabar saya satiri angkatan 93 satu kelas sama titigimana kabarnya titi?dah punya anak berapa?

  39. andreas mengatakan:

    angkatan’07…….yang pasti anak didik pa cecep…..yang pling baik……..

  40. wa budi mengatakan:

    Ulah leupat para wargi alumnus SMAN 1 Pamanukan,anu ngadamel ieu Blog teu ZAINUDIN IDRIS, alumni thn 87.saangkatan sareung uwa.Dupi pa Bachtiar,pa Solehuddin,pa Hardi Suhardi,teuras kapirayi pa Engkus Kusnama masih ngawulang?

  41. asep gunawan mengatakan:

    alhmdullaah ada media buat info alumni,sy asep gunawan,angkatan 91,sos 2….slm semua

  42. wa budi mengatakan:

    Kahatur rerencangan alumni SMAN 1 Pamanukan,khususna angk.87 umumna ka alumni SMAN 1 Pamanukan (Nevam).mangga kantun add facebook simkuring (wa budi budi)

  43. wa budi mengatakan:

    Zai.gmn dah diuplod lom photo ane? kan dah dikirim ke e-mail=smanpmk@yahoo.com.

  44. wa budi mengatakan:

    kahatur rayi2 alumnus SMAN 1 Pamanuan.upami kenal sareung alumnus angk.87 punteun saurkeun.yen angk.87 insya allah bade diayakeun reuni.informasi hubungi Dedi bironk 081321145146(pamanukan),Neni 087828437015 (Sukamandi),Ai Jumaroh 085222210111(ciasem).

  45. Dadang Suhendra mengatakan:

    Alhamdulillah ku ayana media ieu urang tiasa mengingat deui masa lalu anu wa’as. Insya Allah niat kanggo reunian angkatan-87 tiasa terlaksana. Kang Edi masih emut ka Abdi? Dadang Suhendra – SOS 1
    Hutur nuhun pisan kanggo kang Zae anu sakie kreatifna nyadiakeun media ieu kanggo urang sadaya (NEPAM), sucses kang!!!!!!

  46. wa budi mengatakan:

    kahatur rerencangan angkt.87 anu uninga ka BUDISETIA A3-1(Sos 1) asl Babakansapi Kec.Binong dihaturan lapor/kirim ka e-mail abdi.k4lon9_hid3un9@yahoo.com.Hatur nuhun kana perhatosan nana.

  47. Dadang Suhendra mengatakan:

    Kumaha Kabarna wa Bud, nuhun pisan tos ngapiemutkeun nu namina BUDISETIA betul pisan eta teh aya dimana nya kang? kamari abi tos ngobrol sareung kang edi asditiana dinasna tos ngalih ka Bandung teu di Palembang deui, bilih aya anu bade kontak sareung anjeuna aya dina no.087870001968. kanggo wa budi punteun pisan dugi ka ayena abi masih rada sesah kantok sareung Dedi Birong kamari dikontak Hp anjeuna kakantun di rorompokna.

  48. Dadang Suhendra mengatakan:

    Hatur nuhun wa,tos ngaleureuskeun kaleupatan abi, kumaha kabarna wa di lembur dengeun teh?
    Perkawis Informasi kanggo reuni, kamari abi kontak kang Dedi Birong saur anjeuna sasih payun tanggal 27/11/2009 bade aya pertemuan kecil di rorompokna ade irma.

  49. Dadang Suhendra mengatakan:

    Insya Allah, wa Budi bade dongkap sareung hadir dina acara Reuni, pan anjeunan anu ngaluarkeun wacana reuni ka urang sadaya.
    Kumaha kang Edi tiasa dongkap?

    • Edi Asditiana, Se mengatakan:

      Insya Allah kang dadang, kan ayeuna abdi teh ayeuna tos ngalih ti Palembang ka Bandung, janteun mudah-mdahan tiasa kang

  50. wa budi mengatakan:

    Insya Allah aing datang ed,nupenting mah sumbangan maneh anu badag keur nyelenggarakeun REUNI ieu.ha..ha..ha…

  51. Iwan Hermawan mengatakan:

    salam buat kang jojo, kang Yayat, Teh Enen Herlina,teh Ai Rosmiati & semua Teman 3A11 88 kumaha Daramang? ti Abdi Iwan Jabrig Alumni 88

  52. ela nurlaela mengatakan:

    Alhamdulilah kangenku terobati, kirim salamku buat alumnus 94 aku Ela pagaden dari kls A2,salam buat pa ngkus,herisman, odoy, etc. I miss U all… mau banget reunian teh gimana dong…caranya

  53. TATANG ISWARA mengatakan:

    ka para alumni SMAN PAMANUKAN kumaha …..daramang….. oge ka para guru2 na ka seluruh staff….na jeng sadaya na hapunten nembe ayena abdi gabung abdi angkatan tahun 1991 / 1992….telp. 081324075037

  54. ABDI NEPANGKEN DEDE SAURI NU ICALAN DI PASAR IMPRESS PAMANUKAN ALUMNI 1994 ABDI HOYONG TEPANG SARENG RENCANGAN ABDI MUGI2 TIASA DONGKAT KA PASAR IMPRESS PAMANUKAN TEA ………….TIASA CALL ME….NO. 081 21438 142 INGA-INGA……KA PASAR IMPRESS NA DI ANTOS KA SUMPINGAN NANA ILAH HILAP KA KANG DEDE NU ICALAN EMPING, KUE, MALINJO JENG SAJABANA ……OKE ….TOS NU NUHUN SA TE ACAN HAPUNTEN BILIH AYA KALEPATAN TI ABDI ANU TEU DI SANGAJA ATAWA DI SENGAJA……

  55. lilis herliyani mengatakan:

    askum…hai sobat2 ku di sman pmk??apa kbr… mudah2 an msh inget ya sm aku.aku lilis herliyani(bio 3) angkatan 93.temen seangkatan ku oyok,melly,titi nurhayati,kasirin, jaya,must too dan msh bnyk lg… pada kemana nich…?meuni sono yah..

  56. Agus saepul hidayat mengatakan:

    assalamualaikum…
    Nepangken abdi angkatan 1992 A1 Fisika
    alamat : cikarang
    pekerjaan: wiraswasta/wirawiri

    salam kasadayana ,

  57. mairiani mengatakan:

    saya MAI yang tinggal di rumahmakan sabar menanti sama dengan eni zainal angkatan 1991 kalau ada yg kenal hubungi saya dinomor ini 081363440688 terima kasih salam.
    dulu saya sering main sama desi mimin ida nia kalau masih ingat tolong kasih tahu saya komentar kalau ada derita baru tolong kabari saya

  58. omen cuy mengatakan:

    salam sejahtera buat pengajar dan pelajar nepham serta alumnus…..amin3x ya robbal allamin………

  59. lilisherliyani mengatakan:

    buat angkatan ku 93′ kapan mo ngadain reunian?meuni sono pengen ketemu…

    • ikin Solikin mengatakan:

      saya alumni sman pamanukan, cuma angkatan tua, yaitu 85, walaupun tua tapi pengen juga ketemu dengan teman2, kira2 kapan lagi ada reunian ya? kalau bisa jangan khusus angkatan sekian, tapi pakai interval waktu angkatan, misalnya dari angkatan sekian sampai sekian, supaya para alumni banyak yang datang, terima kasih.

    • Tito Sudiatno mengatakan:

      Lilis teh rayina pun Wawan sanes nya?

  60. cecep rachmat mengatakan:

    kamarana deuinya….?????? Mei masih dirmh makan !!!
    ntar kali2 mo mampir ah…!!!!!

  61. cecep rachmat mengatakan:

    sok atuh lis, kudu aya bobotohna …!!!!

  62. AYA SUTARYA mengatakan:

    ASS.. HAYU atuuh abi angkatan 97… asa hyoong tiasa ningal rencangan lawaas eung.

  63. Donz Asgar mengatakan:

    selamat kepada sman 1 pamanukan yg sudah mempunyai web http://www.nepam.sch.id

  64. SURATNO mengatakan:

    Suratno lls thn87 Sos. Urang Pusakanegara_Bedeng Teman2 yg msh ingat saya skg Abdi ada di Malang Jawatimur. Saya ingat2 lupa ka Ba2turan, ieu sirah tos Eror, ayoh teman2 kita saling silaturahmi dan kita ikat persaudaraan kita melalui wadah ini, yang msh ingat kita saling beri informasi, Trims ka sadayana !

  65. ENDAKUSWENDA mengatakan:

    Kumaha khabarna Bapak/Ibu Guru sareng sadaya Alumnus SMAN Pamanukan, terutami ka Angkatan 1983 IPA

  66. wahyu adam (obhat) mengatakan:

    sedang mencari sesuatu yang mungkin bisa ditemukan lagi

  67. Siti soliha mengatakan:

    Pha kabar, saya angkatan 93. Salam untuk teman2 angktan 93, tos lami pisan teu pendakan….. Kumaha kbar pa cecep, pa engkus, pa herisman… Msh ingat saya

  68. 25051962 mengatakan:

    Yth. Para Alumni SMAN 1 Pamanukan, Reuni SMAN Pamanukan (Nepam) telah dilaksanakan pada 1 Juli 2012 Di GOR SMAN 1 Pamanukan, berjalan dengan baik dan sukses. Malahan telah terbentuk Kepengurusan Alumni Periode 2012 s/d. 2017. Tks.

  69. Cepy Sweet mengatakan:

    buat yg knal sama melly rose merliana dari batang sari tolong dong mnta FB nya…

  70. Marno (3 IPA 3 ) Thn.2000 mengatakan:

    Salam kangen selalu untuk semua alumni thn 2000

  71. nandang irawan mengatakan:

    nuhun pisan ka adi adi kuring nu janten panitia Reuni akbar kamari ping 1 juli 2012 asa reueus miang ka Pamanukan nu geus lila di tinggal keun kagiatan ieu teh sing janten acara rutinitas keur manjangkeun duduluran urang sarerea…sanes kitu neng Cetin..

  72. nandang irawan mengatakan:

    Kang Haji Rachmat Effendi hapunten pisan simkuring teu tiasa nepangan waktos nuju aya di Bandung ,nanging dalah di kumaha atuh abdina nuju repot ,pabeulit jeung eusi peujit pamugi ngamaklum…….

  73. Yusup Nuryadin mengatakan:

    ni saya alumni 1989/1990 (yusup nuryadin) saya mau hubungi teman” saya tolong hubungi Ke no.081398031077 saya kelas 3 ips kepala sekolah saya. Drs.Supyan Nuryahya

  74. Olga Purnama Bakti mengatakan:

    assalamu’alaikuuuum
    sampurasuuunnn
    olga purnama bakti dari angkatan 2012/2014 hadir menyapa seluruh kaka-kaka Alumni

  75. Tito Sudiatno mengatakan:

    Ass. wrwb.
    sblmnya turut berduka cita atas meninggalnya ibu guru kita Ibu Omah Rohmah bbrp wkt lalu, semga amal ibadah beliau sebagai guru yg memberikan ilmunya baik di SMAN maupun TAMAN DEWASA pmkn, kami sebgai murid beliau tidk bs membalas apa2 kecuali doa, sing dilapangkeun kuburna, dihampura dosa sareng,sagala kalepatanana, dilipatgandakeun pahalana amin…
    sembah baktos kami Tito Sudiatno, angkt. 1990 ( bio 1 ) NEPAM. temen-temen SMAN khusus angk. 1990 bs kontak HP 0813 11122755

  76. Nurdin mengatakan:

    Hallo para alumni NEPAM semoga sukses terus dan berjaya SMAN kita, saya angkatan 96 lagi mau nyari temen2 seangkatan dibeberapa media sosial gk pernah ketemu, ada yg bisa bantu gak yah,.?
    Terimakasih

    Nurdin
    Sosial 3

  77. nandang irawan mengatakan:

    Kepada Keluarga Ibu Omah Rohmah Turut berduka cita walau terlambat ,Almarhumah ibu Omah adalah ibuku juga aku salah satu anak didiknya ,Semoga arwah beliau diterima di Sisi nya Amin…….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: